Ish ushtari i UÇK-së detyrohet ta lëshoj Kosovën nga kërcënimet që ju kanë bërë vazhdimisht!

Views: 876
Avantgardia

Ish ushtari i UÇK-se Idriz Isufi nga fshati Llashkobare komuna e Ferizajt  më shumë se katër vite kërcënohet vazhdimisht me letra anonime, telefon, sms dhe në shtëpi, për ketë rast familja është shume e shqetësuar dhe e frikësuar nga se mund ti ndodh djalit të tyre diçka shumë e keqe, për shkak frikës të madhe Idriz Isufi është detyruar ta lëshoj Kosovën pasi që është i kërcënuar vazhdimisht dhe nuk është ni i sigurt me qëndruar në familjen e ti në Kosovë!

Për kërcënimet e vazhdueshme që i ka marrur ish ushtari i UÇK-së është njoftuar edhe policia në Ferizaj!