Protestojnë rugovasit, kundërshtojnë ndërtimin e hidrocentraleve në Lumbardh

Views: 661
Avantgardia

Banorët e Rugovës në sheshin e Pejës kanë organizuar një protestë për të kundërshtuar projektin e hidrocentraleve në Lumbardh.

Ata kanë nënshkruar edhe një peticion me anë të të cilët shprehin kundërshtimin për ndërtimin e këtyre hidrocentraleve.

Blej dyshek Dormeo prej vetëm 9 euro, mundësia e fundit!

E SPONSORUARMËSO MË SHUMË

Protestuesin mbanin pankarta me thirrje:  ‘Lumbardhi krenari e Pejës’, ‘Politikën e japim, Lumbardhin se japim”, ‘Mos ma prek Lumbardhin”, “Jo diga, jo gypa, mbro natyrën, mbro turizmin” dhe ‘Jo edhe një lum i vdekur”.