Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi nesër viziton qendren tregtare “ABI Çarshia” në Prizren.

Views: 1803
Avantgardia

Presidenti i Kosovës z. Hashim Thaqi për ta par nga afër suksesin e qendrës tregtare në Prizeren viziton ABI Çarshinë  në orën 12:00!

 Abi Çarshia është atraksioni më i ri në Prizren

Me hapësirë të jashtëzakonshme në një arkitekturë të veçantë, Abi Çarshia ofron gjithçka që korrespondon më dëshirat nga e kaluara, që sot janë bërë realitet.

Pikërisht, në qytetin më të bukur në Kosovë, në Prizren, operon qendra tregtare më e bukur, me një hapësirë të madhe dhe ambiente të veçanta, e natyrisht, një shumëllojshmëri të përzgjedhjes së brendeve dhe ambienteve relaksuse.