Labinot Tahiri i vendosur për ti përkrahur qytetarët në protestë

Views: 665
Avantgardia

Deputeti i Republikës së Kosovës Labinot Tahiri për mes një postimi në facebook iu ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të marrin pjesë në protestën e cila do të mbahet të shtunën në ora 11:00 në rrugën Magjistralja Prishtinë Ferizaj në udhëkryqin Babush i ri!

Postimi i plot!

Mos harroni, po se ngrite zërin nuk dëgjohesh për askënd nē këtë vend nga ata që premtojnë, përveç në shtëpi që nëna dhe familja të dëgjojnë…!

Bëjani vetes nderin e shpërndajeni mundësisht!

Faleminderit! 
Labi, Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.