Dikur në protestë e sot asamblisti nga AKR-ja tenton ta njollos protestën e organizuar nga banoret e fshatrave Bablak, Terrn, Lubofc, Koshare!

Views: 1038
Avantgardia

Banoret e fshatrave Bablak, Terrn, Lubofc, dhe koshare pas premtimeve shumë vjeçare dhe neglizhencës për shtrimin e rrugës nëpër këto fshatra, thirrin protestë dhe kërkojnë përkrahjen e politikaneve të Ferizajt, pas kërkesave të këtyre banoreve për protestë deputeti i Kuvendit të Republikës së Kosovës Labinot Tahiri ka shprehur vullnetin për ta përkrahur protestën pasi që e quan të drejtë dhe demokratike!

Por një asamblist nga radhët e AKR-së për mes një statusi në facebook tenton ta njollos këtë protestë pasi që e quan politike dhe jo të drejtë por masakrohet nga komentuesit!