Kujdes nga ky hajn, po i vjedh furrat gati çdo ditë

Views: 2590

Vjedhjet në vendin tonë janë të shpeshta. Pothuajse çdo ditë, qytetarët raportojnë në polici se hajnat kanë hyrë në shtëpitë dhe dyqanet e tyre për të vjedhur

Lexues të IK kanë dërguar në redaksi video ku shihet një hajn duke vjedhur para nëpër furra.

Një rast i vjedhjes është shënuar në Lipjan, ndërkaq tjëtri në Prishtinë, bëjnë të ditur qytetarët.

Sikoni videot se si hajni vjedh paratë nga arkat e furrave:

Tweet