I pa mposhtur ndaj premtimeve Labinot Tahiri realizon ëndrrën e banorëve për shtrimin e rrugëve të fshatrave Terrn, Bablak, Lubofc, Koshare!

Views: 2198
Avantgardia

Deputeti i Republikës së Kosovës Labinot Tahiri në fushatën e tij zgjedhore ka premtuar që këto rrugë që lidhin fshatrat Terrn, Bablak, Lubofc dhe Koshare do të asfaltohen pasi që 18 vite janë lënë anash nga të gjitha pushtetet!

Por ky premtim nga Deputeti ka pasur shumë vështërsi për tu realizuar por me organizimin e më shumë se dy protestave nga Deputeti Tahiri së bashku me banorët arriti në realizimin e këtij projekti madhështor për banorët.

Sot u nënshkrua kontrakta për këtë projekt nga ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj