Urimi i kryetarit komunës së Shtimes për festën e Pashkëve!

Views: 388
Avantgardia

Kryetari i komunës së Shtimes z. Naim Ismajli për mes rrjetit social Facebook u ka ururar festen e pashkëve të gjithë besimtarëve Katolik!

Postimi i plotë:

Urimet më të përzemërta me rastin e Festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit Katolik.

Festa e Pashkëve është moment reflektimi , jo vetëm për besimtarët e krishterë, por dhe për të gjithë shqiptarët pa dallim feje, me qëllim afrimin dhe përkushtimin më të madh si ndaj njëri-tjetrit ashtu dhe ndaj kombit që i takojmë, për të mirën e brezave që vijnë.

N.I