Naim Ismajli e realizon premtimin e bënë edhe fshatin Mollopolc me fushë të futbollit(Foto)

Views: 971
donita

represent i pill tablet price Naim Ismajli e realizon premtimin e bënë fshatin Mollopolc me fushë të futbollit

chart http://marigoldfrank.com/13527-female-viagra-price-in-india.html

differin gel canada award Kryetari i komunës së Shtime Naim Ismajli ka filluar që ti realizoj të gjitha premtimet të cilat i ka bërë në fushat së fundi ka realizuar edhe projektin e fushës së futbollit në fshatin Mollopolc e cila u mirëprit shumë mirë nga banorët e këtij fshati!

retin a micro price Naim Ismjali tha se pjesa e premtimeve të mija për terrenet sportive në fshatra po përmbushet. 
Me këto projekte, synim i imi është të nxisë të rinjtë të angazhohen në ushtrimin e sporteve të ndryshme si dhe të evidentojmë fëmijët që mund të kenë talente në sport, me fokus, formimin e fëmijëve në aspektin fizik.

Fotografia e Naim Ismajli

volunteer http://rebuildingtogetherlaporte.com/87717-livial-costo.html