19 VJEÇARJA NGA FERIZAJ KONVERTOHET NGA KATOLIKE NË MYSLIMANE NË NATËN E PARË TË RAMAZANIT

Views: 1709
donita

select speman tablet price http://www.drmichaelmeir.com/89038-aczone-price.html invent Mbrëmë para namazit të parë të teravive për këtë Ramazan, Elena Berisha ka vendosur të konvertohet nga katolike në myslimane.

http://balancedlifeproductions.com/82553-duphalac-price.html Këtë, 19 vjeçarja ka vendosur ta bëjë në Xhaminë e Madhe të Ferizajt.

measure zera food recycler buy online Siç e ka zakon ceremonia islame në këto raste, Elena ka shqiptuar dëshminë (shehadetin), duke e mbajtur në duar librin e shenjtë të myslimanëve, Kur’anin, shkruan Insajderi.

http://surveysally.com/69337-female-viagra-uk.html Imami i kësaj xhamie, Mustafë Ahmeti, ka uruar 19 vjeçaren pas konvertimit.

“Lus Zotin Fuqiplot që këso raste të kemi çdo ditë në xhaminë tonë. Poashtu për Elenën lusim Zotin që t’ia forcojë besimin, shëndetin dhe ta begatojë me çdo të mirë në këtë botë dhe në botën tjetër”, ka thënë ai. /Insajderi.com