Shënohet njëzet vjetori i rënjës së Dëshmoreve të kombit në komunën e Shtimes

Views: 679
Avantgardia

OVL e UÇK-së dega në Shtime shënoi njëzet vjetorin e rënjes së Dëshmorëve në Komunës e Shtimes

Fillimisht u bënë homazhe në varrezat e Dëshmorëve Shtime dhe Mollopolc më pastaj u vizitua eshe vendi i rënjes nga institucionet dhe bashkëluftëtarët. Gjithashtu u vizituan e familjarët e dëshmorëve.
Lavdi Dëshmorëve të UÇK-së. Afrim xhemajl Syla edhe Islam Hasim Neziraj.
Me respekt Organizata e Veteranëve Shtime.