Ende nuk zbulohen personat të cilët e kërcënojnë vazhdimisht ish ushtarin e UCK-së

Views: 227
donita

collaborate http://marcelobraune.com/98673-buy-seroquel-online.html Vite më par kishin filluar kërcënimet ndaj Idriz Isufit nga Fshati Lloshkobare të Ferizajt, i cili pasi që kishte marrur kërcënime të vazhdueshme është detyruar të migroj jashtë shtetit, indekskosova e ka hulumtuar këtë rast dhe i kemi publikuar 2 artikuj rrethe kësaj ngjarje por organet e drejtësisë kanë heshtur, familjarët e Isufit për IndeksKosoven janë deklaruar që ne si kemi borxh askujt por kërcënimet po na behën për arsyeje politike pasi që Isufi ka menduar ndryshe dhe është marruar me aktivitete politike në të kalurën!

buy prilosec draft

http://harvestinfertility.com/70057-cialis-online-uk.html recommend Ne si famlje edhe një herë ju bëjmë thirrje organeve të drejtësisë që të mirren seriozisht me këtë rast pasi që është shumë serioz!

http://www.zapadenko.com/32505-betnesol-tablet-price.html