Labinot Tahiri ja mbledh parat për shërim Habibe Beqirit!

Deputeti i Republikës së Kosovës Labinot Tahiri para pak ditësh nisi fushatën për ti ndihmuar vogëlushes Habibe Beqiri e cila vuan nga një sëmundje që e pengon të ecë, dhe ja del që për pak ditë t’ia grumbullon mjetet të cilat ju duhen për shërim!

Këtë iniciativë e kanë përkrahur shumë qytetarë të Kosovës dhe të mërgatës shqiptare!