Unikkatil më 27 korrik në Mitrovicë koncert në stadium

Views: 283
donita

Siç mëson IK, reperi kosovar i cili jeton në Amerikë, do të rikthehet edhe një herë për ta pushtuar skenën, më saktësisht në stadiumin ‘Riza Lushta’, në Mitrovicë.

Ai do të performojë më datën 27 korrik dhe nuk do të jetë i vetmi, ai pritet të jetë i shoqëruar nga anëtarët e tjerë të grupit Bloody Alboz, shkruan IK