Komuna e Shtimes shpërndan pako për familjet në nevojë!

Views: 149
Avantgardia

Drejtori Labinot Beqa nga Drejtoria Komunale e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale ka parë nga afër këtë aksion gjatë shpërndarjes së pakove ushqimore për 400 familje më në nevojë, ky aktivitet në partneritet edhe me organizatën “Qatar Charity”.

Lista e familjeve të përzgjedhura për të ndihmuar u bë nga Qendra për Punë Sociale në Shtime