Ndihma për Blerondin është shpresë për jetë!

Views: 272
donita

http://fire-down.com/89928-diflucan-costo.html еngineer Blerond Maraj nga Peja është diagnostifikuar me Tumor ne hunde, probleme me zemer dhe epilepsi.
Blerondit i nevojitet trajtim jashtë vendit.

http://honestrealestateagent.com/47020-buy-arimidex-uk.html appraise

help http://foodfunandforgetfulness.com/67524-cytotec-uk.html Duke pasur parasysh se kjo është e kushtueshme, ai ka nevoje për ndihmen tuaj.
Më poshtë e keni numrin e xhirollogarisë ku mund ta ndihmini me aq sa keni mundësi:

predict diflucan one where to buy

albendazole canada Emri: Blerond Astrit Maraj
Xhirollogaria: 1920991516021178
IBAN: XK051920991516021178S
WIFT code: NCBAXKPR
Emri i bankes: Banka Kombetare Tregtare