Agim Aliu uron besimtarët Mysliman për festën e Fitër Bajramit!

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu për mes rrjetit social në Facebook uron festen e Fitër Bajramit!

Të dashur besimtarë Myslimanë!

Rrugëtimi i sakrificës në muajin e bekuar të Ramazanit, lutjet dhe agjërimi juaj, qoftë i pranuar. Me zemrën plot, për më shumë dashuri e solidaritet mes njëri-tjetrit, begati në sofrat tuaja dhe ngrohtësi në buzëqeshjet tuaja, me fat Festa e Fitër Bajramit!

Bekimet dhe mirësitë e Zotit qofshin me ju!