Ramusa:Populli më i izoluar në Evropë dhe mi i varfëri, me një klasë politike të gjithë milionerë

Views: 224
donita

Aktivisti i shoqërisë civile Mexhid Ramusa ka reaguar për mes rrjetit social për pasuritë marramendëse të politikanëve Kosovarë:

Populli më i izoluar në Evropë dhe mi i varfëri, me një klasë politike të gjithë milionerë, kjo e dëshmon se politika në Kosovë është biznes fitimprurës ilegal!

Shteti asnjë herë nuk e ka hetuar prejardhjen e pasurisë të asnjë politikani?

Tmerr se çka është tu ndodh në këtë Kosovë të mjerë, kujtoni more që sa gjaku është derdh për këtë vende kujtoni familjen Jashari që është sakrifikuar e tëra, kujtoni mas.akrën e Reçakut, e të gjitha masa.krat që janë bërë në Kosovë o përbindësha…!

Populli dhe rinia në gjumë, harrojeni që ka ndryshime pa revolucion gjithë popullor…