Labinot Tahiri e dërgon Habiben e vogël për shërim në Shkup

Views: 195
donita

Sot në mëngjes deputeti i Republikes së Kosovës Labinot Tahiri e dërgon Habiben e vogël për shërim në Shkup, këtë e ka bërë të ditur për mes rrjetit social në Facebook!

Postimi i plot:

Tani jam me engjellushen e vogël Habibên, duke shkuar në Spital! Ajo sot ka operimin e radhës që pritet të ketë sukses dhe në ditet e ardhshme të do Zoti e të ecën me këmbët e saj🙏🏼

Pushoni ju e shihemi ndërkoh

Zoti ju bekoftë