Labinot Tahiri i shkon Ramushit në zyre, i kërkon kompensimin e dëmeve të fermerëve dhe asfaltimin e disa rrugëve në Ferizaj

Views: 228
donita

Kryeministri Haradinaj ka takuar deputetin Labinot Tahiri.

Haradinaj shkroi se me Tahirin diskutuan për rrjedhat politike në vend.

Labinot Tahiri është shprehur falënderues ndaj Haradinajt për fillimin e punimeve në rrugën për fshatin Tërn në Ferizaj.

Në këtë takim është diskutuar edhe për statusin e kompensimit të fermerëve të Komunës së Ferizajt për dëmet që u shkaktuan nga breshëri.

Haradinaj në këtë takim ka falënderuar deputetin Tahiri për angazhimin e tij për adresimin e problemeve të qytetarëve të kësaj komune për mënyrën që Qeveria e Kosovës të jetë sa më afër shqetësimeve të tyre për t’iu dhënë zgjidhje.