Prindërit kërkojnë përgjegjësi nga drejtoria e Arsimit pse dje nuk është mbajtur mësim në Gjimnazin Shkencorë në Ferizaj

Views: 248
donita

Disa prindër të shqetësuar kërkojnë nga drejtoria e Arsimit përgjegjësi pasi që dje nuk është mbajtur mësimi i rregullt në Gjimnazin Shkencorë në Ferizaj, nuk ka pasur lajmërim zyrtar nxënësit kanë shkuar në shkoll dhe mësimi nuk është mbajtur, një ditë e humbur është shumë e dëmshme për nxënësit pasi që është fundi i vitit dhe nuk jep përgjegjësi askush as nga këshilli i prindërve as nga institucionet komunale  tha një prind për IndeksKosovën