Rrahman Jakupi takoi strukturat e degës së PDK-së në Shtime

Views: 215
donita

buy ascorbic acid Kryetari i Degës së PDK-së në Shtime, Rrahman Jakupi sot ka takuar kryetarët e nëndegëve me rastin e përgatitjeve pë mbajtjen e Konventës Zgjedhore të Nëntë dhe Konventës Solemne që do të mbahen këtë të dielë dhe të hënën.

zymar eye drops price