Vjedh para dhe stoli ari, arr.estohet në Ferizaj

Një person është arr.estuar në Ferizaj, nën dyshimin se i para disa dite në shtëpinë e ankuesit, kishte vjedhur një sasi stoli ari dhe para të gatshme.

I njëjti është intervistuar dhe me vendim të pro.kurorit është dërguar në mbajtje