Pasagjeri nga Shtimja rrëfen tme.rrin që e kishte përjetuar nga turbulenca: Rripi i sigurisë u këput dhe përplasa kokën në tavan

Views: 363
donita

sample http://cinabrolaw.com/73112-pred-forte-eye-drops-cost.html Të dielën 121 pasagjerë në aeroplanin e kompanisë ALK përjetuan hor.ror nga turbulencat – e një prej tyre është edhe Idriz Brahimi, i cili ka pësuar një shkundje në tru, shkruan 20min.ch.

http://vannuccilaw.com/65295-maxalt-cost.html refine Ishte koha kur Idriz Brahimi dëshironte të hante jogurtin. Ai kishte pasur shumë takime gjatë ditës në Prishtinë dhe nuk kishte arritur fare që të ushqehet. Teksa u ul në aeroplan i cili do ta sillte atë në Bazel, ai i gëzohej dy orëve të qeta, transmeton IK

http://ontimeandunderbudget.us/34755-buy-zyban.html Por, kështu nuk ndodhi. Rreth 30 minuta pas ngritjes në qiell, aeroplani luftoi me turbulenca të ndryshme dhe humbi shumë në lartësi. 51 vjeçarit i këputet rripi dhe përplaset në tavan me kokë.  Dhe për atë që ndodhi në vazhdim, Behrami nuk arrin të kujtohet

http://barnsiderevents.com/59339-himalaya-cystone-price.html filter “Besoj se për një moment isha pa vet,dije”, u shpreh Behrami.

dapoxetine usa approval survey Brit.ma nga fëmijë, gra dhe burra, ashtu sikurse jogurti që qëndron në dysheme janë e gjitha që i kujtohen Idriz Brahimit nga minutat kaotike. Shkundjen në tru dhe gjakderdhjen nga koka e tij, ai e kuptoi më vonë.

Gjithë mbrëmjen Brahimi është dashur që ta kalojë në një spital të Baselit.