Lladrovci u thotë delegatëve të Konventës së PDK-së të mos i votojnë ata zyrtarë që kanë punësuar rrethin e parë familjar

Në Konventën e nëntë të Partis Demokratike të Kosovës (PDK), Ramiz Lladrovci ka kërkuar nga delegatët e kësaj konvente që të votojnë me logjikë.

Ai ka kërkuar që të mos votohen ata deputetë që i marrin me mijëra vota në Drenas dhe kurrë këmba e tyre nuk iu ka shkelur në këtë qytet.

Lladrovci ka kërkuar që të ndëshkonen me votë të gjithë ata zyrtarë të lartë të partisë të cilët kanë punësuar rrethin e parë dhe rrethin e dytë familjar.