Po vazhdon aks.ioni i Policisë së Kosovës në fshatrat Reqak, Mollopolc dhe Petrovë

Në kuadër të planit operativ “Mbrojtja e pyjeve 2019” policia ka arrit të arre.stojë disa persona dhe të konfiskojë mjete pune dhe dru, njofton policia.

Në fshatrat Reqak, Mollopolc dhe  Petrovë , njësitet policore  kanë arrestuar pesë  persona dhe janë  konfiskuar  katër traktorë si dhe  një sasi e drunjtëve duke u transportuar në  mënyrë ilegale, thuhet në kumtesë.