Si të mbroni fëmijët nga dielli

Views: 206
donita

refine http://stephanieolson.org/98215-sporanox-cost.html Dermatologët kudo në botë thonë që varet vetëm nga ne nëse dielli është një mik i mirë apo një armik i pamëshirshëm: duhet të mësojmë të mbrohemi mirë.

import ashwagandha churna price

flexeril price Dhe sidomos ta ruajmë sa më mirë lëkurën e butë e delikate të fëmijëve. Ajo ka nevojë për një mbrojtje shumë të lartë, që të shmangë eritemat dhe djegiet dhe të stimulojë mbrojtjen e tij natyrale, nxirjen.

http://museinvmgmt.com/41965-ovral-l-tablet-price.html zoom out Ekspertë të Institutit të Shëndetit Publik thonë se nuk duhen ekspozuar fëmijët në diell deri në moshën gjashtë muaj.

https://loslunasvetco.com/96931-aczone-cost.html “Përdorni kapelë me strehë të gjerë për të gjitha moshat; u lagni flokët shpesh, u vini syze dielli me filtra të veçantë̈ mbrojtjeje, të certifikuar me markën CE; përdorni produkte për fëmijë̈ me faktor mbrojtës jo më pak se 20, dhe në javën e parë të ekspozimit në diell përdorni produkte rezistencë ndaj ujit dhe djersës me faktor mbrojtës jo më pak se 50; u vishni rroba të gjera prej pambuku ose liri”, rekomandojnë ekspertët.