Haradinaj për takimin në Berlin: Nuk janë takime me tupana, por nuk janë të fshehta

Views: 215
donita

http://theherstorygroup.com/46748-advair-diskus-cost.html witness Samiti i Parisit në të cilin do të diskutohej për procesin e dialogut Kosovë-Serbi është shtyrë për një afat të pacaktuar. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se një prej arsyeve për këtë mund të jetë edhe mos-arritja e përgatitjeve për ndonjë marrëveshje konkrete.

zovirax ointment cost Gjatë ditës së sotme u raportua se qeveria franceze  dhe ajo gjermane kanë konfirmuar se takimi i planifikuar të mbahet më 1 korrik në Paris, midis përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë, nuk do të mbahet.

еxtend http://holisticspeechpathways.com/17775-buy-nolvadex.html Të premten Qeveria gjermane i ka konfirmuar Deutsche Welle-s, se është shtyrë pa afat takimi Kosovë-Serbi në Paris.

neurobion forte tablet price win Kujtojmë se i njëjti ishte paralajmëruar gjatë një takimi të formatit të ngjashëm në Berlin, i mbajtur në fund të muajit prill.

diclofenac uk Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i pyetur nga IK nëse di rreth shkaqeve të mos-mbajtjes së këtij samiti ashtu siç ishte e planifikuar, ka thënë shkurt se arsye mund të jetë edhe mos-arritja e përgatitjeve për ndonjë marrëveshje konkrete.

Me siguri nuk janë arrit përgatitjet për ndonjë marrëveshje konkrete, dhe shtyhet”, ka thënë Haradinaj për IK