Arre.stohen personat për rrëmb.imin e një gruaje në Fushë Kosovë

Policia ka arritur t’i arr.estoj dy personat e dysh.uar për rrëm.bimin e një gruaje në Fushë Kosovë.

Zëdhënësja e Policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti, i ka thënë Klan Kosovës, se të dysh.uarit janë duke u intervistuar në stacionin policor.

“Personat e përfshirë në këtë ngjarje janë identifikuar dhe aktualisht ndodhen në stacion policor ku po intervistohen”.