Sami Lushtaku: 4-5 figura qendrore të PDK’së: Po kryejnë punë të pi.sta, e kanë ngufatur Kosovën

Kryetari i degës së PDK’së në Skenderaj, Sami Lushtaku, ka reaguar disa ditë pasi kryetari i partisë së tij, Kadri Veseli mori vendim për shkarkimin e të gjithë zyrtarëve që kanë akta,kuza të ngritura. Ai thotë se nga PDK’ja duhet të largohen 4-5 veta të fuqishëm, që sipas tij, e kanë bllokuar partinë dhe Kosovën dhe ‘që kontr.ollojnë çdo gjë’. Ai godet Veseli që e shkarkoi Agim Çekun, duke thënë se po e lufton korru.psionin.

Vetëm pak orë pasi Lushtaku i dërgoi një mesazh direkt Veselit duke thënë se ‘s’ka bir na.ne që mund ta shka.rkojë’, kryetari i PDK’së në Skenderaj ka dalë me një status.

Ai thotë se vetëm anëtarët e PDK’së që e kanë zgje.dhur kryetar dege dhe anëtar të Këshillit Drejtues mund ta shkar.kojnë dhe asnjë tjetër.