Qeveria liron nga çdo lloj tatimi doganor invalidët e luftës

Views: 257
donita

еnhance http://midsouthblackexpo.com/86546-arcoxia-costo.html Ministri i Financave Bedri Hamza ka nënshkruar sot udhëzimin administrativ për procedurat e realizimit të të drejtave në lehtësimet doganore dhe tatimore për invalidët e luftës.

http://raviunbound.com/87719-buy-seroquel-online.html improvise

http://wellhungandtender.com/76706-nexium-generic-cost.html Ky udhëzim ka për qëllim përcaktimin e procedurave dhe kushteve të realizimit të të drejtave për lirim nga detyrimet importuese për kategorinë e invalidëve të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

http://tradeshow-magician.com/92651-dapoxetine-usa-approval.html MF nëpërmjet një komunikate sqaron se në bazë të këtij udhëzimi pjesëtarët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët e kanë statusin e invalidit të luftës të njohur nga institucionet e Republikës së Kosovës, me shkallë të invaliditetit nga grupi një deri në shtatë, lirohen nga çdo lloj tatimi dhe takse doganore për importimin e veturës speciale dhe pajisjeve ortopedike për përdorim personal të invalidit të luftës.

interpret https://www.cl-ad.de/65414-aciclovir-uk.html “Ky udhëzim administrativ hynë në fuqi, 7 ditë pas publikimit në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës. Ministria e  Financave do të vazhdojë edhe më tutje me reformat në politikat fiskale, me qëllim të përmirësimit të mirëqenies së qytetarëve të Kosovës”, thuhet në komunikatë.