Agim Aliu: Mos bini pre e mashtruesve që thirren në emrin tim më ndihmoni t’i demaskojmë dhe denoncojmë

Views: 195
donita

http://upstatesupportservices.org/72388-propecia-canada.html obtain Të dashur bashkëqytetarë!

http://swegskitchen.com/94745-seroquel-price.html rate Jemi dëshmitar se sot gjithësecilit prej nesh mund t’i keqpërdoret emri personal dhe autoriteti. Në fakt, edhe figura ime publike, emri dhe autoriteti im është atakuar dhe po lakohet në disa drejtime nga dashakeq për të përfituar për veten e tyre financiarisht dhe favore të caktuara. Kjo fushatë po zgjat tash e sa kohë e së fundi është intensifikuar sidomos në rrjete sociale, nga individë e grupe të ndryshme.

http://stylenotincluded.com/55568-viagra-usa.html Në lartësinë e pikës më të fortë të qeverisjes sime, moralit e ndershmërisë sime, zero tolerancës ndaj korrupsionit dhe keqpërdorimeve, pastërtisë financiare, nderit dhe detyrimit që kam ndaj besimit ndermadh që ju më dhatë ta drejtoj qytetin, ju them sinqerisht se unë, nuk qëndroj prapa askujt, asnjëherë dhe për asnjë çmim, që duke keqpërdorur emrin tim, dikush të kërkoj nga ju, favore, para apo ndikime.

utilize tenovate ointment price Korrupsioni është kanceri i shoqërive të sotme, që brenë e vranë shpresën tek të gjithë ne. Edhe unë, jam i pakompromis në këtë luftë, me gjithë forcën time reaguese, që buron nga tradita ime familjare dhe besimi që ju më dhatë.

voltaren gel price Unë qeverisë një qytet prej mbi 100,000 banorëve, në jetën time publike kam takuar mijëra qytetarë, por kjo nuk i jep askujt dhe asnjëherë të drejtën të keqpërdorin për përfitimet e tyre, autoritetin dhe imazhin tim publik. Në këtë pikë, kërkoj që duke shtuar kujdesin, të më mbani të njoftuar si dhe të distancoheni dhe denonconi tek përgjegjësit, rastet e tilla.

Qytetarë, biznese dhe ju dashamirë të ecjes përpara të qytetit tonë, ju lus nga thellësia e zemrës dhe forca e karakterit tim, që t’i denonconi rastet ku hasni në këto forca të errëta që synojnë përmbysjen e përparimit tonë! Pa ju, kjo luftë është shumëfish më e vështirë, bashkë mund t’ia dalim, jam i sigurt.