Nesër zbulohet shtatorja e Dëshmorit Nazmi Ukësmajli, Dëshmorit të parë në ZO të Nerodimes

Views: 165
donita

NJOFTIM – 16.07.2019 – HOMAZHE DHE ZBULIMI I SHTATORES SË DËSHMORIT – NAZMI UKËSMAJLI

Të nderuar familjar të Dëshmorëve të Kombit, Invalid e Veteranë të UÇK-së, ju bashkëqytetarë/e të nderuar/a, mërgimtarë ju që keni ardhur tani më në familjet e juaja, nesër kur ne Veteranët e Komunës së Ferizajt festojmë edhe Ditën e Veteranit, Ju ftojmë në festën e madhe, ku edhe do të bëhet shpalosja e Shtatores së Dëshmorit të Parë të Nënzonës Operative të Nerodimes – Nazmi Xh. Ukësmajli nga fshati Jezerc.

Agjenda – 16.07.2019

  • 10:00 – Homazhe në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit;
  • 11:00 – Zbulimi i Shtatores së Dëshmorit Nazmi Ukësmajli (rr. Ramadan Rexhepi).

Ardhja juaj nderon gjakun e derdhur për liri, nderon luftën e shenjtë të UÇK-së.