Ferizaj me objekt të ri të Komunës dhe të gjitha shërbimet në një vend

Views: 173
donita

Ferizaj për pak kohë me ndërtesë të re të Komunës dhe me pikë shërbyese në një vend për qytetarët përmes projektit “One Stop Shop”. Këtë konfirmim mora dje nga ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar.

Një godine moderne, me hapësira shërbyese për qytetarët dhe krejt në funksion të standardeve e reformave të shërbimeve e administatrës komunale është synimi ynë që ferizajasve t’i ofrojmë strehën dinjitoze për kryerjen e shërbimeve.