Pas një sëmundje të rëndë u nda nga jeta invalidi i UÇK-së, Sahit Beqa

Pas një sëmundje të rëndë u nda nga jeta invalidi i UÇK-së, Sahit Beqa. Me dhimbje të thellë pranuam lajmin per ndarjen fizike te mikut, shokut, bashkëluftëtarit dhe familjarit tonë Sahit Beqa. I lehtë të çoftë dheu i tokës së Kosovës, që aq shum e deshte. 
Lavdi jetës dhe veprës së Luftëtaririt të liris!
Ngushllimet më të sinqerta ne emër të tri shoqatave të dalura nga lufta e UÇK-së dega Shtime.
Për ceremonin e varrimit ju njoftojm ne njoftimin e radhes!

Njoftim! 
Plotësimi i njoftimit paraprak sa i perket ceremonis ushtarake për Veteranin dhe invalidin e Luftës të ndjerin Sahit Beqa, varrimi i tij do të bëhet nesër më datë 21.07.2019 në ora 13:00 me namazin e drekës. Në varrezat e Veteranëve në Shtime. Funerali niset nga fshati Petrovë.
Lavdi jetës dhe veprës së bashkëluftëtarit tonë Sahit Beqaj.
I lehtë të çoftë dheu i Kosovës.