Agim Aliu ju bënë zgjidhje alternative mërgimtarëve ju siguron parking falas prapa shkollës Gjon Sereqi

Mërgimtarët ferizajas e faleminderojnë Komunën dhe kryetarin Agim Aliu për respektin dhe kujdesin për mërgimtarët duke ofruar falas parkingun prapa shkollës “Gjon Serreçi”.