Qindra qytetarë në Shtime i dhanë lamtumirën e fundit zyrtarit komunal

Views: 282
donita

http://hdiaustin.org/33528-fml-eye-drops-price.html Shtime (Carralevë), 30 korrik 2019 – Në prani të një numri të madh të qytetarëve sot zyrtari komunal, Hashim Deliu u përcoll për në banesën e fundit, në varrezat e fshatit Carralevë. Hashim Deliu ka qenë punëtor i palodhshëm i Komunës së Shtimes. Ai ishte njeri modest, i qetë dhe i dashur për të gjithë. I ndjeri ndërroi jetë në moshën 60-vjeçare, të hënën, më 29 korrik, në shtëpinë e tij në Carralevë.

ayur slim price orchestrate