Miley Cyrus ndan 25 mijë euro për bamirësi në Kosovë

Views: 208
donita

еnlist prescription zantac Në një konferencë të mbajtur sot në Prishtinë, këngëtarja nga Kosova me famë ndërkombëtare Dua Lipa, ndër të tjera ka shpalosur edhe shumën që këngëtarja e njohur botërore Miley Cyrusi ka ndarë për festivalin Sunny Hill Festival.

scrutinize buy nitrofurantoin

http://leesaberrybeauty.com/52580-prescription-strength-prilosec.html gather “Miley Cyrus ka ndarë 25 mijë dollarë për fondacionin që do të shkojnë për bamirësi”, ka deklaruar Lipa.

involve http://drydowninc.com/21875-duolin-respules-price.html Gjithashtu, ajo ka pohuar se mes tyre mund të ndodhë edhe një bashkëpunim në muzikë.

support http://glennatkins.com/35707-valtrex-uk.html Ndryshe, Miley Cyrus, Calvin Harris, Gashi si dhe shumë artistë të tjerë vendor dhe ndërkombëtar do perfomojnë në parkun e Gërmisë.