Në Deçan gruaja e rrah burrin

Views: 84
Avantgardia

Mbrëmë rreth orës 19:00, në komunën e Deçanit raportohet se një grua e ka kërcë nuar dhe rrahur burrin e saj. Policia e Kosovës njofton se rasti është nën he time.

Raste të tilla rrallëherë raportohet të ndodhin ndërsa dhu na në familje kur burri rr ahë gruan, është dukuri e përditshme e raporteve ditore të policisë