Ja personi i vr arë në Shtime

Views: 202
Avantgardia

Është publikuar fotografia e Fehmi Gashit, që hyri në për të vje dhje në një shtëpi në Shtime.

Fotoja është publikuar nga të afërmit e tij!

Fehmi Gashi është nga Prishtina dhe është djali i një Polici të Republikës së Kosovës!