Arre-stohet personi i dytë në rastin e hajnisë në Shtime

Views: 624

Policia e Kosovës, falë aftësive dhe shkathësive të saja, ka arritur ta arre-stoj personin e dytë të përfshirë në rastin e hajnisë në qytezën e Shtimes.

Mësohet se i arre-stuari është A.Mulliqi.

Po ashtu, burime tona tregojnë se PK pas një pune të pandalshme ka konfi-skuar veturën e tipit “Peugeo”-t që ishte në natën kr-itike.