Policia arre-ston personin e tretë “për vjedhje në Shtime”(Foto)

Views: 339

Pas një punë efikase dhe profesionale, Policia e Kosovës ka arritur ta arr-estoj edhe personin e tretë të përfshirë në rastin e vjedhjes në një shtëpi private në Shtime.

IK e mëson se bëhet fjalë për A.Tahirajn.

Ai u kap nga org-anet e PK në lagjen “Arbëria” në Prishtinë.