Agim Aliu uron besmimtarët Mysliman për festën e Kurban Bajramit

Views: 150
donita

dulcolax uk Të dashur qytetarë të besimit islam!

xerox septilin tablet price

broaden mestinon cost Sakrifica është kumti i botës së ripërtëritshme, madhështinë e së cilës Krijuesi na dha obligim gjithësecilit. Nga thellësia e zemrës, ndjenja e pastër e besimit se vetëm të bashkuar e me më shumë dashuri mund të arrijmë çdo gjë, ju uroj ju dhe familjes suaj, me fat Kurban Bajrami!

http://rafaeljimenezreyes.com/28044-diclofenac-gel-uk.html

betnovate price calculate Bekime!