Drenas, falja e Bajramit u bë me veshje kombëtare

Views: 201
donita

start http://www.clintirwin.net/72213-pulmicort-cost.html Sot myslimanët në tërë botën po festojnë Kurban Bajramin.

http://girlspirit.us/60393-claritin-uk.html accomplish Manifestimi qendror kushtuar kësaj feste për Kosovë u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë, ndërsa në Drenas falja e Kurban Bajramit ishte e veçantë.

restrict buy diflucan online Në xhaminë në lagjen Feronikeli, Hoxha Osman Musliu ka bërë faljen e bajramit me veshjen kombëtare, e cila u mirëprit nga besimtarët.

http://highstyletravel.com/90911-celebrex-generic-cost.html еstablish Para xhematit Osmani tregoi se ka zgjedhur këtë veshje sepse edhe “baballarët tanë kanë perdorur këtë veshje duke treguar besnikëri dhe sinqeritet dhe se kjo veshje është e shqiptarëve dhe duhet respektuar “.

proscar uk Falja e Kurban Bajramit u bë nga shumë njerëz brenda dhe jashtë xhamisë, duke uruar për paqe, sinqeritet dhe sa më shumë dashuri