Blini qira, këto dy qytete do të mbesin në terr për dy ditë

Views: 245
donita

use vigamox eye drops price in india metformin price KEDS-i ka njoftuar se për dy ditët e ardhshme, disa vende do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar.

http://www.girlsteapolitics.com/42088-bactrim-uk.html package KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, gjatë dy ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë, përcjell lajmi.net.

http://villascleaningvillas.com/18604-arcoxia-usa.html еnhance Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

buy trazodone 21.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i ri (Kodi: 16021007) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poklek i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë në Korroticë të Naltë, te Hotët.

22.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovci, Surdulli, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimin e Trafos së Re 160 kVA.

Pejë

1.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sh. Spahija (Kodi: 50051001) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30

Vendet: Lagja Shaban Spahija.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorit toroidal dhe shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderajdo të ndërprehet:

TS. 10 kV/04 Runik-Kisha (Kodi: 74000005036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Runik-Kisha

TS. 10 kV/04 Radishevë-1 (Kodi: 74000005037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-1

TS. 10 kV/04 Radishevë-2 (Kodi: 74000005051) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Radishevë-2

TS. 10 kV/04 Bajë (Kodi: 74000005039) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS. Bajë

TS. 10 kV/04 Syrigan (Kodi: 74000005040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Syrigan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave.