Njerëz të shtrirë në rrugë, këto janë pamjet e para pas aksidentit në Prishtinë

Views: 201
donita

Një aksident ka ndodhur para pak minutash në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë, ku një kamion i kompanisë “Pastrimi” ka shkaktuar një aksident masiv, në të cilin janë përfshirë 9 vetura dhe janë lënd-uar 3 persona, shkruan IK

Dysh-ohet se aksidenti ka ardhur si pasojë e një defekti të kamionit të kompanisë ‘Pastrimi’, që ka bërë ta humbë kont-rollin dhe të dalë në trasenë e kundërt duke goditur makinat që po lëviznin.

Të aksidentuarit po trajtohen në QKUK dhe janë jashtë rrez-ikut, ndërkohë Policia e Kosovës po merret me het-imin e rastit.