Agim Aliu Ferizaj është pasqyrimi më i pastër i transformimit rrënjësor pozitiv

Views: 128
donita

Qyteti i mbi 120 mijë burrave e grave, fëmijëve e pleqve, Ferizaj, është pasqyrimi më i pastër i transformimit rrënjësor pozitiv që qeverisjet e Partisë Demokratike të Kosovës realizuan për kaq kohë qeverisje.

Bashkë me Kandidatin për Kryeministër, Kadri Veseli dhe deputetin Elmi Reçica shkelëm çdo pëllëmb të kryeprojektit “Bashkimi i Qytetit”, një tjetër ëndërr të ferizajasve që rrezaton zhvillimin e modernën e ngulitur në zemër të Ferizajt.