Arre-stohen për fajde dy persona në Shtime

Views: 276
donita

Me kërkesë të Prokurorisë Themelore në Ferizaj janë arres-tuar dy persona me inicialet S.T., dhe L.T., nga komuna Shtime, për shkak të dyshimit të bazuar mirë se të njëjtit kanë kryer veprat pe-nale “Fajdeja”, “Dety-rimi” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të arm-ëve”.

Lidhur me këtë rast, janë zhvilluar bas-tisje në dy lokacione, ku janë sekuestruar nga ana e Policisë, një revole e markës “Berandelli” me pesë fish-ekë të kali-brit 7.65 mm, një automjet “Citroen” dhe pro-va të tjera materiale.

Të pand-ehurit kishin përf-ituar shuma të konsiderueshme të parave në emër të fajdesë.