Dalin pamjet e sulmit të autobusit kosovar në Serbi: Një makinë në lëvizje i sulmoi udhëtarët shqiptarë

Views: 150
donita

Autobusi kosovar nga Suhareka është sulmuar rrugës për në Beograd, nga një grup i panjohur afër Krushevcit, shkruan IK

Xhami i përparëm i autobusit është thyer nga sul-mi me gurë. Autobusi nuk është ndalur në afërsi të ngjarjes për derisa pak kilometra më larg është skajuar për të kërkuar sigurinë.

“Deri tash nuk ka të lën-duar, por shoferi është detyruar ta skajoi autobusin, për shkak se xhami i përparm i autobusit nga sulmi është dëmtuar shumë. Sulmi ka adhur nga një makinë ku ishin disa persona. E kanë goditur xhamin dhe kanë ikur”, ka thënë për IK një udhëtarë.