Fehmi Mujota i bindur në fitoren e thellë të PDK-së me 6 Tetorë!

Views: 109
donita

Fehmi Mujota njëri ndër themeluesit e PDK-së, njëkohesishtë edhe antarë i këshillit drejtues dhe kryesisë së PDK në rrugëtimin e tijë politik 20 vjeqar njeh vetëm fitore të një pas njëshme.
Fillimishtë në vitin 2000 ishte zgjedhur kryetar i komunës së Shtimes, nga viti 2004-2007 ishte deputet dhe nënshkrues i deklaratës se pavarësise, ku më pas në vitin 2008 u emërua ministër i FSK-së, tutje më 2011 ai u emërua ministër i Infrastrukturës deri më 2015, dhe nga viti 2015 nga po e njëjta ministri ushtron funksionin e zv.ministrit.

Në procesin e brendshëm zgjedhor të PDK ai i angazhua në po thuajse secilën degë e nnëndegë të PDK-së, dhe nga ajo qe ka parë në teren z.Mujota konstaton me të drejtë se PDK do jetë fituese absolute me 6 Tetorë.

Ndër të tjera ai veqon se PDK ka edhe më shumë energji dhe projekte për ti dhënë Kosovës edhe më tutje zhvillimin që e meriton.